18 september

Præsentationsvideo af Cruise America motorhome

OK. Du har besluttet dig for at tage på motorhomeferie i Canada og USA, men er lidt usikker omkring det praktiske i et motorhome. Se Cruise Canada/Cruise Americas motorhome orienterings video og du bliver lidt klogere på alt det praktiske ved en motorhome tur til Canada og USA. Hvis du lejer et Cruise Canada / Cruise America motorhome, så kan du have stor glæde af nedenstående præsentsationsvideo, der fortæller om udlevering af motorhomet på en Cruise Canada/Cruise America udlejningsstation og om hvordan et motorhome fra Cruise Canada / Cruise America fungerer.

14 september

NYHED Lej et Apollo motorhome i USA

Du kan nu leje et Apollo motorhome, når rejsen går til det vestlige USA. Apollo har 6 vogntyper og 4 udlejningsstationer: San Francisco, Los Angeles, Las Vegas og Denver.

Hvorfor skal du vælge en Apollo vogn. Der er to klare fordele ved Apollo. De har en 2 personers EuroTourer minivansmodel og så kan du leje autostole. Derudover har alle Apollo motorhomes markise, generator, bakkekamera og med undtagelse af EuroTourer har de også slide-out og gas-ovn. Apollo er et fint 3-stjernet motorhomeprodukt, som du kan leje gennem MyPlanet.

Se mere om Apollos motorhomes på MyPlanets hjemmeside.
Apollo 19' EuoTourer minivansmodel.
Apollo 31' US Wanderer i Las Vegas, Nevada, USA

11 september

Camping i Canyonlands NP, Utah

Squaw Flat Campground
Ligger i the Needles-området. Squaw Flat Campground er et ideelt udgangspunkt for populære vandreture som Chesler Park, Druid Arch og the Joint Trail.
Campingpladsen har 26 pladser der fordeles efter først-tilmølle. Pladsen har skylletoiletter, bålsteder, picnicborde, pladser for telte og vand. Maks længde for motorhomes er 28 fod.

Pris pr. nat for en plads er 15$.
Squaw Flat campingpladsen er åben året rundt, men er mest populær fra slutningen fra marts til juni og igen fra begyndelsen af september til midt oktober.

Willow Flat Campground
Ligger ved Island in the Sky-området. Willow Flat Campground er kun en kort gåtur fra Green River Overlook, et af de bedste udsigtspunkter for en solnedgang over Canyonlands National Park.

Campingpladsen har 12 pladser, der fordeles efter først-til-mølle. Pladserne har picnicborde og bålsted. Der er tørklosetter, men ingen vand. Maks længde for motorhomes er 28 fod.
Pris pr. nat for en plads er 10$.
Willow Flat er mest populær fra slutningen af marts til juni og fra begyndelsen af september til midt-oktober.


Vis Canyonlands National Park på et større kort

07 september

15% rabat på leje af motorhome i Canada/USA i sommeren 2012

Sommeren 2012 står snart for døren og salget af motorhome i Canada og USA er så småt begyndt. Så tænker du på at tage på ferie i Canada og USA og rejsen skal være i motorhome, så er det en god ide at betille rejsen allerede nu.

Bestil dit motorhome i Canada / USA nu, fordi


  • Du har frit valg på alle hylder.

  • Netop nu er der gode lave priser.


  • Der er store rabatter.


  • Du betaler kun et mindre depositum, når du bestiller.

Hos MyPlanet er der indtil 30. september 2011 15% bestil tidlig rabat på leje af motorhome i sommeren 2012 fra
Cruise America, Apollo og Road Bear i USA
Cruise Canada og Go West i Canada

Se mere om leje af motorhomes på MyPlanets hjemmeside.