29 maj

Foredrag: Ferie i motorhome i Canada og USA

Sæsonen 2008/09 med foredrag om ferie i motorhome i Canada og USA er slut, men vi har allerede nu de første foredrag i næste sæson 2009/10 klar. Det bliver i september og det sker i København og Århus.

Kom og hør om fordelene ved ferie i motorhome. I september har vi også super gode priser, hvis du bestiller i efteråret og skal afsted i 2010.

Klik her og se mere om foredragene på MyPlanets hjemmeside.

26 maj

Tilbud på leje af motorhome i Canada og USA

Solferie i Florida eller Californien eller tag til vinter-OL i Vancouver/Whistler og bo billigt i motorhome.

Netop nu er priserne frem til 31. marts 2010 på leje af motorhome i Canada og USA kommet. Det er muligt at leje et motorhome i eksempelvis Florida i januar, februar eller marts fra kr. 500 pr. døgn. Derudover kører MyPlanet netop nu en serie vintertilbud som giver ekstra meget motorhome for pengene, hvis I skal rejse efter 1. november 2009.

Vælg mellem nedenstående supertilbud på leje af motorhome i Canada og USA.

Dobbelt op - to for en
Lej et motorhome i mindst 14 dage og få op til 14 dage gratis. Lejer du mellem 15 og 28 dage, betaler du kun for de første 14 dage. Op til 28 dages leje af motorhome fra kr. 7.000. Det bliver ikke billigere for en solferie i Florida.

Miles-pakker
Køb mindst to Miles-pakker á 500 miles (800 km) og få dobbelt så mange miles/km.

Ingen envejsleje
Vil du begynde turen i motorhome i en by og slutte i en anden, kan du ved dette tilbud spare gebyret for envejsleje - op til $750.

Gratis campingudstyr til motorhomet
Få gratis køkken (bestik, tallerkner, potter, pander, etc.) og personligt (pude, vattæppe, linned, håndklæde, etc.) udstyr til motorhomet og det antal personer I rejser.

Klik ind på MyPlanets hjemmeside og se mere om vintertilbudene.